Egyéb

1–12 termék, összesen 42 db

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Csirkepörkölt nokedlivel és ubival (elviteles dobozt választani szükséges) allergének: 1,3,7

    2.590 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Paradicsom leves (elviteles dobozt választani szükséges) allergének: 1,3,7

    890 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Bolognai spagetti (elviteles dobozt választani szükséges) allergének:

    2.490 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Kemencében sült rakott zöldséges karaj burgonyapürével és savanyúval – (elviteles dobozt választani szükséges) allergének: 1,3,7

    2.690 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Mézes mustáros csirkeragu nokedlivel és savanyuval (elviteles dobozt választani szükséges) allergének:

    2.490 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Sajttal sonkával töltött csirkemell tekercs zöldséges párolt rizzsel (elviteles dobozt választani szükséges) allergének: 1,3,7

    2.590 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Szecsuáni csirkeragu párolt jázmin rizzsel (elviteles dobozt választani szükséges) allergének:

    2.490 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .

  • 0 out of 5

    Csütörtök – Vöröslencse főzelék fasírttal (elviteles dobozt választani szükséges) allergének: 1,7

    1.990 Ft

    Allergén összetevők:

    1. Glutént tartalmazó gabona és azokból készült termékek (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamutbúza vagy ezek hibrid változatai)

    2. Rákfélék és azokból készült termékek (kagylót is kérem feltüntetni)

    3. Tojás és abból készült termékek

    4. Halak és azokból készült termékek

    5. Földimogyoró és abból készült termékek

    6. Szójabab és abból készült termékek

    7. Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is)

    8. Diófélék (mandula (Amygdalus communis L.), mogyoró (Corylus avellana), dió (Juglans regia), kesudió (Anacardium occidentale), pekándió [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], brazil dió (Bertholletia excelsa), pisztácia (Pistacia vera), makadámia és queenslandi dió (Macadamia ternifolia)

    9. Zeller és abból készült termékek

    10. Mustár és abból készült termékek

    11. Szezámmag és abból készült termékek

    12. Kén-dioxid és SO2 -ben kifejezett szulfitok 10mg/kg, illetve 10mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és abból készült termékek (farkasbabliszt/Lupinliszt)

    14. Puhatestűek és abból készült

    Ha az étel tartalmazza az allergént receptúra szerint , feltüntetjük az allergén anyag sorszámát .