Piactér
Mind a(z) 9 találat megjelenítve
-
Baguette hagyományos francia 280g/db (Label rouge minőségű lisztből, C-vitaminnal)
1.290 Ft950 FtHagyományos kovásszal készült francia bagett három vágással. A termék label rouge lisztet tartalmaz. Származási hely: Franciaország Súlya: 280 g sütés utáni súly: 250g hosszúsága: 48 cm szélessége: 6,5 cm magassága: 5,5 cm sütés utáni súly: kb. 250 g.
Tápérték 100g
Energia-tartalom KJ: 1027 Energia-tartalom kcal: 242 Zsír (g): 0.6 Telített zsírsavak (g): 0.15 Mono-telítetlen zsírsavak (g): Többszörösen telítetlen zsírsavak (g): Szénhidrát (g): 49 Fehérje (g): 8.5 Cukor (g): 1.3 Só (g): 1.5 Rost (g): Allergének
Glutén,
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Szezámmag,Diófélék,Tej,Földimogyoró,Szójabab,Tojás,
Összetevők
“Label Rouge” BÚZAliszt 45%, víz, kovász (“Label rouge” BÚZAliszt, víz), ROZSliszt, só, BÚZA glutén, élesztő, malátázott ÁRPAliszt, malátázott BÚZAliszt, lisztkezelő szer (aszkorbinsav).
-
Baguette La Lorraine 120g/db Francia
300 FtTéglalap alakú, kb. 27 cm hosszú francia félbagett, két vágással a tetején.
Egy darab súlya: 118-124 g; hosszúsága: 26,5 cm; kerülete: 17,5 cm.
Tápérték 100g
Energia-tartalom KJ: 1130 Energia-tartalom kcal: 270 Zsír (g): 0.7 Telített zsírsavak (g): 0.1 Mono-telítetlen zsírsavak (g): Többszörösen telítetlen zsírsavak (g): Szénhidrát (g): 54 Fehérje (g): 9.8 Cukor (g): 3.8 Só (g): 1.6 Rost (g): 2.7 Allergének
Glutén,
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Szezámmag,Tej,Szójabab,Tojás,Laktóz
Összetevők
BÚZALISZT, víz, élesztő, jódozott só (étkezési só, kálium-jodát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav).
-
Beck Tamás – Kéknyelű 2021 (Szent György-hegy)
5.400 Ft4.990 FtKÉKNYELŰszáraz fehérbor / DRY WHITE WINEA Beck Pince a Szent György-hegy déli lejtőjén, Kisapáti és Hegymagas között található. Ez a bor a kisapáti birtok szőlőiből készült, kézműves módon, reduktív eljárással, hosszú érlelést követően került palackozásra. A bor illata fiatalon fehér virágokat idéz, később az érlelés során megjelennek lédús sárga húsú gyümölcsök. Íze sosem tolakodó, savai frissességet és hosszú lecsengést hoznak. Utánozhatatlan. Fontos: 10-12 °C fokra legyen behűtve!
ELHELYEZKEDÉS
Kis pincészetem a badacsonyi borvidéken, a Szent György-hegyen Kisapátiban, a hegy délkeleti lejtőjén található. A fehér szőlők a pince mellett egy meredek lejtőn, míg a vörös szőlők nem messze Hegymagason egy lankás déli lejtőn kerültek telepítésre. A fehér szőlők 15-20 éves telepítések, míg a vörös szőlők 2018-ban lettek telepítve. A két terület összesen alig egy hektár, egész pontosan 9.495 m2.
FAJTÁK, BOROK
Sauvignon blanc (800-1.300 palack/év), viognier (300-500 palack), kéknyelű (200 palack), rózsakő (150 palack), cabernet franc, syrah (csak 300 palack – első kis szüretek). A várható teljes “kapacitás” évi 3.500 palack körül várható átlagosan.
A borok jellemzően a fajtajelleg mellett erős terroir-jegyeket hordoznak magukon, köszönhetően a hegy fekvésének, szub-mediterrán klimatikus viszonyainak, de leginkább a vulkanikus talajnak, mely markáns ásványos jegyeket kölcsönöz a boroknak. Mindezekből adódóan a borok meghálálják a lassú, hosszan tartó, több éves érlelést és igen complex, izgalmas jegyeket tudnak mutatni 3-5 évesen.
BORÁSZATI KISÜZEM, TECHNOLÓGIA
Kis borászatom hivatalos borászati kisüzem, én pedig őstermelő vagyok. A borok reduktív technológiával, lassú, hosszan tartó finomseprős érleléssel készülnek, jellemzően fél-egy évesen kerülnek palackozásra és további egy évet palackban érleljük őket forgalomba hozatal előtt. Mind a szőlőművelés, mind a borkészítés hagyományos technikákkal és technológiákkal történik, tág teret engedve a lassú, természetes folyamatoknak, a borok így gyakorlatilag kézműves bio boroknak tekinthetők.
-
Beck Tamás – Rózsakő 2021 (Szent György-hegy)
5.400 Ft5.190 FtRÓZSAKŐszáraz fehérbor / DRY WHITE WINEA Beck Pince a Szent György-hegy déli lejtőjén, Kisapáti és Hegymagas között található. Ez a bor a kisapáti birtok szőlőiből készült, kézműves módon, reduktív eljárással, hosszú érlelést követően került palackozásra.
A forró, bazaltos talajra a kéknyelű porzópárjaként telepített a ritka badacsonyi fajtából. Az elkészítés a megszokott, viszont a megjelenés és a bor stílusa is új színt vett fel: szikrázó, élénk, feszes savú és teljesen egyedi karakter.
Ami viszont fontos: 10-12 °C fokra legyen behűtve!
ELHELYEZKEDÉS
Kis pincészetem a badacsonyi borvidéken, a Szent György-hegyen Kisapátiban, a hegy délkeleti lejtőjén található. A fehér szőlők a pince mellett egy meredek lejtőn, míg a vörös szőlők nem messze Hegymagason egy lankás déli lejtőn kerültek telepítésre. A fehér szőlők 15-20 éves telepítések, míg a vörös szőlők 2018-ban lettek telepítve. A két terület összesen alig egy hektár, egész pontosan 9.495 m2.
FAJTÁK, BOROK
Sauvignon blanc (800-1.300 palack/év), viognier (300-500 palack), kéknyelű (200 palack), rózsakő (150 palack), cabernet franc, syrah (csak 300 palack – első kis szüretek). A várható teljes “kapacitás” évi 3.500 palack körül várható átlagosan.
A borok jellemzően a fajtajelleg mellett erős terroir-jegyeket hordoznak magukon, köszönhetően a hegy fekvésének, szub-mediterrán klimatikus viszonyainak, de leginkább a vulkanikus talajnak, mely markáns ásványos jegyeket kölcsönöz a boroknak. Mindezekből adódóan a borok meghálálják a lassú, hosszan tartó, több éves érlelést és igen complex, izgalmas jegyeket tudnak mutatni 3-5 évesen.
BORÁSZATI KISÜZEM, TECHNOLÓGIA
Kis borászatom hivatalos borászati kisüzem, én pedig őstermelő vagyok. A borok reduktív technológiával, lassú, hosszan tartó finomseprős érleléssel készülnek, jellemzően fél-egy évesen kerülnek palackozásra és további egy évet palackban érleljük őket forgalomba hozatal előtt. Mind a szőlőművelés, mind a borkészítés hagyományos technikákkal és technológiákkal történik, tág teret engedve a lassú, természetes folyamatoknak, a borok így gyakorlatilag kézműves bio boroknak tekinthetők.
-
Beck Tamás – Sauvignon Blanc 2021 (Szent György-hegy)
5.400 Ft5.100 FtSAUVIGNON BLANCszáraz fehérbor / DRY WHITE WINE
A Beck Pince a Szent György-hegy déli lejtőjén, Kisapáti és Hegymagas között található. Ez a bor a kisapáti birtok szőlőiből készült, kézműves módon, reduktív eljárással, hosszú érlelést követően került palackozásra. A pincére jellemző precizitás most is meghatározó, illatában jelen van a bodza, valamint trópusi gyümölcsök, ízben kellemes ásványossággal egészül ki. Egyharmad része hordóban érett, kétharmad része pedig tartályban. Fontos: 10-12 °C fokra legyen behűtve!
ELHELYEZKEDÉS
Kis pincészetem a badacsonyi borvidéken, a Szent György-hegyen Kisapátiban, a hegy délkeleti lejtőjén található. A fehér szőlők a pince mellett egy meredek lejtőn, míg a vörös szőlők nem messze Hegymagason egy lankás déli lejtőn kerültek telepítésre. A fehér szőlők 15-20 éves telepítések, míg a vörös szőlők 2018-ban lettek telepítve. A két terület összesen alig egy hektár, egész pontosan 9.495 m2.
FAJTÁK, BOROK
Sauvignon blanc (800-1.300 palack/év), viognier (300-500 palack), kéknyelű (200 palack), rózsakő (150 palack), cabernet franc, syrah (csak 300 palack – első kis szüretek). A várható teljes “kapacitás” évi 3.500 palack körül várható átlagosan.
A borok jellemzően a fajtajelleg mellett erős terroir-jegyeket hordoznak magukon, köszönhetően a hegy fekvésének, szub-mediterrán klimatikus viszonyainak, de leginkább a vulkanikus talajnak, mely markáns ásványos jegyeket kölcsönöz a boroknak. Mindezekből adódóan a borok meghálálják a lassú, hosszan tartó, több éves érlelést és igen complex, izgalmas jegyeket tudnak mutatni 3-5 évesen.
BORÁSZATI KISÜZEM, TECHNOLÓGIA
Kis borászatom hivatalos borászati kisüzem, én pedig őstermelő vagyok. A borok reduktív technológiával, lassú, hosszan tartó finomseprős érleléssel készülnek, jellemzően fél-egy évesen kerülnek palackozásra és további egy évet palackban érleljük őket forgalomba hozatal előtt. Mind a szőlőművelés, mind a borkészítés hagyományos technikákkal és technológiákkal történik, tág teret engedve a lassú, természetes folyamatoknak, a borok így gyakorlatilag kézműves bio boroknak tekinthetők.
-
Beck Tamás – Viognier 2021 (Szent György-hegy)
5.900 Ft5.400 FtVIONIERszáraz fehérbor / DRY WHITE WINEA Beck Pince a Szent György-hegy déli lejtőjén, Kisapáti és Hegymagas között található. Ez a bor kézműves módon, reduktív eljárással készült, hosszú érlelést követően került palackozásra.
Parfümös, virágos illat, gazdag aromavilág, elegáns textúra és minerális lecsengés jellemzi a bort. Az ikonikus Szent György-hegy déli lejtőjén szüretelt Viognier-ből 300-500 palack készült. Fontos: 8-10 °C fokra legyen behűtve!
ELHELYEZKEDÉS
Kis pincészetem a badacsonyi borvidéken, a Szent György-hegyen Kisapátiban, a hegy délkeleti lejtőjén található. A fehér szőlők a pince mellett egy meredek lejtőn, míg a vörös szőlők nem messze Hegymagason egy lankás déli lejtőn kerültek telepítésre. A fehér szőlők 15-20 éves telepítések, míg a vörös szőlők 2018-ban lettek telepítve. A két terület összesen alig egy hektár, egész pontosan 9.495 m2.
FAJTÁK, BOROK
Sauvignon blanc (800-1.300 palack/év), viognier (300-500 palack), kéknyelű (200 palack), rózsakő (150 palack), cabernet franc, syrah (csak 300 palack – első kis szüretek). A várható teljes “kapacitás” évi 3.500 palack körül várható átlagosan.
A borok jellemzően a fajtajelleg mellett erős terroir-jegyeket hordoznak magukon, köszönhetően a hegy fekvésének, szub-mediterrán klimatikus viszonyainak, de leginkább a vulkanikus talajnak, mely markáns ásványos jegyeket kölcsönöz a boroknak. Mindezekből adódóan a borok meghálálják a lassú, hosszan tartó, több éves érlelést és igen complex, izgalmas jegyeket tudnak mutatni 3-5 évesen.
BORÁSZATI KISÜZEM, TECHNOLÓGIA
Kis borászatom hivatalos borászati kisüzem, én pedig őstermelő vagyok. A borok reduktív technológiával, lassú, hosszan tartó finomseprős érleléssel készülnek, jellemzően fél-egy évesen kerülnek palackozásra és további egy évet palackban érleljük őket forgalomba hozatal előtt. Mind a szőlőművelés, mind a borkészítés hagyományos technikákkal és technológiákkal történik, tág teret engedve a lassú, természetes folyamatoknak, a borok így gyakorlatilag kézműves bio boroknak tekinthetők.
-
Paillase (csavart rozsos félbarna kenyér) 300g/db
690 FtCsavart alakú rozsos félbarna kenyér.
– Szélesség: 6-8 cm
– Hosszúság: 32-34 cm
– Magasság: 4-6 cmTápérték 100g
Energia-tartalom KJ: 1108 Energia-tartalom kcal: 261 Zsír (g): 1.2 Telített zsírsavak (g): 0.1 Mono-telítetlen zsírsavak (g): Többszörösen telítetlen zsírsavak (g): Szénhidrát (g): 53 Fehérje (g): 8.9 Cukor (g): 0 Só (g): 1.5 Rost (g): 1.4 Allergének
Glutén,
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Összetevők
BÚZALISZT; ivóvíz; liszt előkeverék (BÚZALISZT, BÚZAGLUTÉN, BÚZACSÍRA, acerola, szárított ROZSKOVÁSZ); BÚZAFINOMLISZT; étkezési só*; ROZSLISZT*; napraforgó étolaj*; élesztő*. * 2% alattiak
-
Spanyol prémium Baguette Santa Ines 350g
1.390 Ft1.100 FtPrémium minőségű Spanyol, kézzel készült, kemencében sült hosszúkás formájú kovászos rusztikus kenyér. Tartósítószert nem tartalmaz. A termék átlagos méretei: – súly: 320 – 373 g/db – hosszúság: 440-500 mm – szélesség: 85-115 mm – magasság: 33-48 mm
Tápérték 100g
Energia-tartalom KJ: 1031 Energia-tartalom kcal: 243 Zsír (g): 1 Telített zsírsavak (g): 0.2 Mono-telítetlen zsírsavak (g): Többszörösen telítetlen zsírsavak (g): Szénhidrát (g): 49 Fehérje (g): 8.6 Cukor (g): 0.1 Só (g): 1.5 Rost (g): 2.4 Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Glutén,Kén-dioxid,Szezámmag,Mustár,Diófélék,Tej,Földimogyoró,Szójabab,Tojás,Laktóz
Összetevők
Búzaliszt, víz, rozsliszt, só, élesztő, inaktív kovász (fermentált rozsliszt)
-
Vekni 250g/db (magos szénhidrátcsökkentett)
880 FtSzénhidrátcsökkentett, búzalisztből készült magvas vekni.
A készre sütött termék méretei:
– szélesség: 7-10 cm
– magasság: 5-7 cm
– hossz: 23-27 cmSzénhidrátcsökkentett, élelmi rostban és fehérjében gazdag termék.
Tápérték 100g
Energia-tartalom KJ: 1219 Energia-tartalom kcal: 292 Zsír (g): 11 Telített zsírsavak (g): 1.6 Mono-telítetlen zsírsavak (g): Többszörösen telítetlen zsírsavak (g): Szénhidrát (g): 27 Fehérje (g): 18 Cukor (g): 1.4 Só (g): 1.4 Rost (g): 7.2 Allergének
Szezámmag,Szójabab,Glutén,
Allergének- Nyomokban tartalmazhat
Csillagfürt,Diófélék,Tej,Földimogyoró,Tojás,Laktóz
Összetevők
víz, BÚZALISZT 24,0 %, sütőipari készítmény 24,0 % (BÚZAFEHÉRJE, SZÓJALISZT, SZÓJATÖRET, lenmag, teljes kiőrlésű TÖNKÖLYBÚZALISZT, almarost, BÚZAKORPA, szárított teljes kiőrlésű TÖNKÖLYBÚZA kovász, étkezési só, ÁRAMALÁTA kivonat, fűszer); felületi szórás 4,0 % (SZEZÁMMAG, napraforgómag, lenmag), lenmag 2,4 %, napraforgómag 2,4 %, SZEZÁMMAG 1,4 %, élesztő, BÚZASIKÉR, étkezési só, pékipari adalékanyag (BÚZALISZT, cukor, BÚZAFEHÉRJE, feltárt BÚZALISZT, BÚZAMALÁTALISZT, ÁRPAMALÁTA kivonat, acerola cseresznyelépor, enzimek)